Sorg

20062 103
Den 23.april forlot Jevil oss. Da ville ikke beina hans mere. Du gikk i fjøset til siste dag, og du er dypt savnet der av alle. Katten Turbo sørget også, og gikk i flere dager og ventet på at du skulle komme gående sammen med oss da vi kom fra fjøset. Så du er dypt savnet av både mennesker og dyr.

Fikk ha deg her sammen med meg i 13 år. Du kom fra Sverige som toåring og tok på deg oppgaven som gjeterhund fra dag 1 selv om du aldri hadde sett en ku før.

bilder fra heidi 022
Du elsket å kjøre traktor sammen med pappa, men det skulle bare være dere to. Hvis det var flere med i traktoren var du ikke fornøyd. Da hørte vi bjeffing hele tiden mens dere kjørte.

bilder fra heidi 148
På samme tid vet jeg at du har det godt igjen når du får være sammen med din aller beste venn Sasha. Dere to var nesten uadskillelige og savnet etter henne var meget stort for deg. Kan tenke meg at dere løper lykkelig sammen igjen nå og jager litt katter og kuer.

200512 063
Tusen takk for alle disse hærlige årene jeg fikk med deg.
HVIL I FRED KJÆRE VENN
HØYT ELSKET OG DYPT SAVNET

2 kommentarer

Ann-Magritt/Gitte

17.jun.2008 kl.09:28

Blir rent trist av å se bildene av Jevil (og Sasha) jeg. Å gå i fjøset uten ham i hælene blir veldig rart. Jevil var særdeles veloppdragen. En skikkelig hjelper og påpasser i fjøset, for ikke å snakke om kompis til Sasha.

Grete

08.aug.2008 kl.18:10

Ble rørt av denne historien. Gleder og sorger vandrer til hope. Dyra gir så mye glede. Flott minneskrift for Jevil.Hjertelig hilsen Grete

Skriv en ny kommentar

hits