februar 2006

Dude 18 uker

Ja tia me han Dude går fort.Han Dude og Jevil e vældi goe venna,men som dokk kan sjå har han Dude veldi stor respekt før Jevil
Dude 18 uker
Dude elska å leik me stikkår.Har ei stor samling av dæm på framsia av huse.
 
Dude og pinne 2

Dude slapper av
Den som søv synda ikke.

Troll

Troll fekk et godt liv hos tante og onkel i Grytøya ved Namsos. (Sasha va tante te Troll)
Troll

Tootsie og Gitte


Tootsie og Gitte
1983

Kommentar fra Gitte: Jeg husker godt den ettermiddagen Tootsie og Gitte kom i hus. Heidi hadde bestemt seg for at hun ville ha kaniner. Mamma og Pappa som lå middagshvil, sa nei. Da svaret ikke var som ønsket, maset Heidi helt til hun omsider fikk ja. Betingelsen var at det ikke skulle bli kaninunger. Søster sa at det ikke var noe problem. Det var nemlig to hunn-kaniner hun skulle få. Heidi visste at jeg synes det var dårlig gjort å mase seg til et ja. I den forbindelse var det nok meningen å blidgjøre meg ved å kalle den lyse kaninen for Gitte. Det kan hende det virket også. Tootsie fikk navnet etter datidas populære film med samme navn. Til tross for betingelser og lovnader: Det gikk ikke så lang tid før Gitte ble far til Tootsies kaninunger...

Abby

Forholdsvis kort bekjentskap på under ett år. Ho forsvant etter ei stormfull natt, og kom aller tebake. Abby

Bamse

Bamse var en Karelsk bjørnehund som vi fækk når han va 4 måna gammel.Desverre hadd han ikke hatt de så veldi bra tel oppdrettarn så han va veldi nervøs når vi fækk han.Han va livredd mannfolk og de tok ganske lang ti før han fækk tillit tel dæm.
Han vart en veldi grei hund etterkvart som han fækk ti på se.
Han elska å va me i fjøse og følg me på alt som foregjækk der.
Bamse vart 13 år.

BamseDude 16 uker

Ja tia me han Dude går fort.Han ha forandra se myttje sia første bilde e såg av han.Trives skikkeli godt me han.No har han to av småtennern igjen.Resten e vorte tel store fine tenner.E en veldi aktiv fyr.Ha vørre å helsa på nån saua no.De va litt skummelt sia dæm va veldi nærgåanes (kopplam) men de va greit når ho matmor sin fot va tilgjengeli.
Dude 4 måneder

Vesleblakken

Vesleblakken e verdens snillaste fjording.
Vesleblakken

Tur med vesleblakken 
Julaften 1996. På tur til Gullsvåg for å hente kirkefolk.

Kommentar fra Gitte: Vesleblakken kom raskt i hus etter at Sylfido døde. Det var vel egentlig ikke meningen at det skulle komme noen erstatter, men den tomme båsen ble for trist å gå forbi. Det ble fort spleiselag... Veslebakken er veldig snill. Han er også veldig glad i mat. Kraftfor og surmelk (møsse) er meget populært, men det får være med smaksprøver. Man må ikke gi etter for de gjentatte puff (tigging): Det store dyret har en ømfintlig mage. Er man for snill, kan det fort resultere i både forstoppelse og dyrlege.

Vesleblakken med fullt lass
Vesleblakken med fullt lass. Jula 1994
hits