februar 2008

Turbo

En kattedame med sterk vilje, og som ikke lar seg tupere.
turbo

Reiseklar

Biara skal til helga på biltur nordover. Vi skal på utstilling.
biara

Jevil i farta

Selv om Jevil begynner å bli skrøpelig til bens, er instinktene for hunkjønnet der. Da Biara hadde løpetid, kunne han patruljere på timevis utenfor hundegården.
jevil1

Fjøset er dagens to høydepunkter. Jevil har en tendens til å være midtpunktet i begivenhetene, og det er ikke alltid plasseringen er like velkomment for oss som skal jobbe.
jevil2

Makuleringsmaskin

makuleringsmaskin

Kalvkatta

Kommentar fra Gitte: Dette er "Kalvkatta" i fjøset. Det er ei godt voksen dame. Hun er en ekte fjøskatt som har bodd i fjøset siden hun var kattunge. Hadde ei søster også, men hun ble borte etter noen år. Kalvkatta er snill både mot mennesker og dyr, men hun har alltid hatt en forkjærlighet for kalvene. Ligger i vinduet eller i krybba deres og koser seg når hun ikke er på jakt. Resultatet er at hun stadig får seg et lite sleik - med eller uten kraftfor på. Det er ikke alltid hun stresser med å vaske seg heller. Katten har uten tvil vært heldig på bildet:- ) Tror de fleste dyrene i fjøset har vært en av hennes kalver på et tidspunkt. Katten løper forbi/under/over både store og små fjøsbeboere uten at det skaper reaksjoner. Barna hennes er en nydelig gjeng katter, men de er dessverre ganske folkesky. De jakter både ute og inne og har sitt hjem på låven.
fjskatta
hits