februar 2009

01.feb.2009

NYTT ÅR NYE UTFORDRINGA


ja no e vi komme langt inn i det nye året og e ska skjerp m å bli bedre tel å oppdater.

Den 30 desember fløy e ned tel Gardemoen å henta min nye søtnos


080

Linda Thrygg fra Kennel Willacarra møtt m der med cattledog Cevin Costner. Han va litt større enn e trudd så e va glad før at dæm ikke veid buret før flyturen med maks 8 kg. Frykta før at det hadd vorte litt overvekt hehe. Fækk no pakka han inn i buret med et nødskrik. Va ikke en lyd i han på heile flyturen så han fantes ikke redd og det va no kjempegodt.

Cevin e en vældig sjarmeranes,snill,uredd og arbeidsom kar. Har heile tia et eller anna å gjør, men så e han jo en cattledog da.

098

Ofte ser Cevin ører sånn ut sia det e myttje fart iden hund.


083

Han e no en skikkelig søtnos da


080

093

003

004

005

014


010

Cevin e vældiiiiii glaaaaad i mat. Her sett han å venta.

Filli Fjonka e fremdeles et lite sjarmtroll. Trur nok ikke at d e nån fare før at ho blir verdens største Aussie nei.
Filli e en kjempesnill og lettlært hund. Ho elska alle slags folk om dæm e liten eller stor. Kyssing e før alle mein Filli så alle får garentert en suss av ho om dæm vil eller ikke.Filli elska å spring og e trur ikke d e så mange som tar ho i fart og kontroll på kroppen.


064

067

Ein av Fillis sovestillinga

068

059

075


Biara har debuert som gjeterhund på både ku og sau ifjor. Ho e ei kjempetøff jenta så før de kyrn som prøvd s på ho resultert i at dæm fækk lengre pannelugg. Ho takla det kjæmpebra og ho vil bli en super hund. Ho fækk fort kontroll på kyrn og ho styra dæm veldi bra. Spart oss før nån tima arbeid i høst. Har ikke fått tel å tatt nån bilda av d,men d blir tel sommeren.

No har vi og fått prøvd sau og det har gått kjempebra. Arti å sjå at Biara gjete ku og sau på forskjellige måte. Kyrn driv ho og sauen ringa ho. Ha vørre ute på øya og henta sau så¨Biara ha vørre m i båt og det syns ho e toppers spesielt når man sakka farten før da e d stor sjanse før at det e nån saua i nærheten på øyan064

Biara på sin første båttur. Per-Ivar sett på sia av meg.

075

Biara e stolt av jobben sin.

Dude e no som han bruka å vær. Bading og pinna e det beste han veit. Har ikke holdt på m noko myttje træning med han sia han har AD. Får lov tel å spreng og leik så myttje som han føl før. Fart e d rikelig av.016

Dude e d e kalla en skogrydder. Alt som heita pinna/tre ska makkuleres.

077

Biara og Filli fækk komando på plass og sitt. Filli fiksa den saken.

På skogstur med gjengen

011

E ikke bare bare å vær m på skogrydding før første gang. Sto litt feil plassert når han jobba

019

023

015

024

025

026

hits