juni 2008

Sjarmtroll

056
Her er mitt nye sjarmtroll Filli Fjonka fra Kennel Hakino som er født den 05042008. Hun er en skikkelig arti jente med mye fart i. Er veldig oppfinnsom på mye, men er ei skikkelig kosejente.

060
Hun elsker blomster men, men ikke for å lukte. Det er mye bedre å smake.


057
Snusk jente dette.

heges019
Har vi tenkt å høre etter? Skikkelige bøllefrø. Filli sammen med sin bestevenn Akira.

016
Filli er halvsøstra til Dude og jeg ser mange likhetstrekk mellom dem. De kommer begge to fra kennel Hakino, og har samme mor. Disse hundene er bare kjempedigg. Tusen takk Hanne for at jeg har fått disse hærlige hundene fra deg.

heges109
Oppdretter Hanne med Filli.


046
Tøff rumpe

Sorg

20062 103
Den 23.april forlot Jevil oss. Da ville ikke beina hans mere. Du gikk i fjøset til siste dag, og du er dypt savnet der av alle. Katten Turbo sørget også, og gikk i flere dager og ventet på at du skulle komme gående sammen med oss da vi kom fra fjøset. Så du er dypt savnet av både mennesker og dyr.

Fikk ha deg her sammen med meg i 13 år. Du kom fra Sverige som toåring og tok på deg oppgaven som gjeterhund fra dag 1 selv om du aldri hadde sett en ku før.

bilder fra heidi 022
Du elsket å kjøre traktor sammen med pappa, men det skulle bare være dere to. Hvis det var flere med i traktoren var du ikke fornøyd. Da hørte vi bjeffing hele tiden mens dere kjørte.

bilder fra heidi 148
På samme tid vet jeg at du har det godt igjen når du får være sammen med din aller beste venn Sasha. Dere to var nesten uadskillelige og savnet etter henne var meget stort for deg. Kan tenke meg at dere løper lykkelig sammen igjen nå og jager litt katter og kuer.

200512 063
Tusen takk for alle disse hærlige årene jeg fikk med deg.
HVIL I FRED KJÆRE VENN
HØYT ELSKET OG DYPT SAVNET

Glede

015
Biara var på NKK utstilling i Harstad den 19. april og der gjorde hun matmor stolt. Tok med seg hjem 1KVAL 1KONK CK CERT BTK CACIB BIR

020
En ikke så lite stolt og glad matmor.

heges041


b1
Biara er en herlig hund

hits