august 2008

Kjempemorsom helg - Utstilling på Mo

Willacarras Blue Biara ble Norsk Utstilling Champion.  Vkkerjenta mi fikk championatet i helga. Det va kjempearti, og e syns ho fortjen det før ho en super hund på alle måte. Ho e en drømmehund å ei og det e nån flotte oppdrettere e ha fått ho fra. Tusen takk til Linda og Geir på kennel Willacarra før tilliten. Syns det e flott at oppdrettere bryr seg om valpen etter at dæm e solgt. Det vis at dokker e seriøs og for meg som valpekjøper betyr det mye at det e bære å ring vess det e noko man lura på.

024

021


Filli Fjonka fikk HP og 2 BIR (best i rase). Sjarmtrollet Filli fækk HP på lørdag og ble BIR på søndag. Skjønna jo at dommerene må bli sjarmert av det lille søte venlige vesenet som elska alle. Trur nok ho sjarmert mange med sitt glade vesen. Tusen takk tel d Hanne på Kennel Hakino som e har fått 2 nydelige arbeidsaussie fra. E så glad før at ha fått Dude og Filli fra deg. Tusen takk før tilliten. Du e og en seriøs oppdretter som e sett vældi pris på med oppfølging. E d noko man lura på e d bære å ring. For me som valpekjøper har e vært veldig heldig med mine valg av oppdrettere. Har fått valpa som har vært veldig trygg og sosial og e har klart å fulgt det opp videre. Betyr mye for meg at dæm har brydd seg om valpan etter at de e solgt. Det føles så godt å tryggt for meg når man har kontakt videre med dokker alle sammen. TUSEN TAKK FOR HÆRLIGE HUNDA FRA DOKKER

030

Siste rest

Hvilken lykke! Tenk et glass på gulvet med en liten juicerest.
juice1

juice2

juice3

2?, 3? 4!

Gitte skriver:
Når jeg ferierer på Vega, går veldig mye av tida med til fjøsstell. Denne katta kaller vi Kalvkatta. Årsaken er at hun alltid har valgt å bo hos kalvene i fjøset. Hun sover faktisk hos dem. Etterhvert har alle dyr i fjøset vokst opp med kalvkatta, og tar henne som den største selvfølgelighet. Hun spankulerer både under og på dem uten at det vekker de store reaksjoner... Denne dama er veldig glad i meg. Bare hun hører stemmen min, dukker hun opp fra ukjente steder. En av grunnene for hennes elsk på meg, er nok så enkel at jeg alltid har gitt henne mye mat. I år ble det litt spesielt. Fjøsets faste stellere visste at hun hadde fått kattunger, men de trodde ikke at de hadde overlevd. De tok feil:- ) Plutselig en dag lå det to kattunger i matrenna til kalvene. En grå og en svart. Dagen etter dukket det opp en rød på samme sted. Et par dager etter dette igjen, så jeg plutselig at hun matet en svart kattunge i vinduet ved kalvene. Måtte titte i kalvkassen vi hadde de andre i, og oppdaget så at det var nummer fire jeg så på... Greide ikke å fange den der og da, men Heidi klarte det dagen etter. Kattunger er noen søte skapninger...

kalvkatta

kattunger22

kattunger25

kattunger23kattunger26

kattunger27

kattunger24

Storoksen Hogne av Kjærland

Egentlig er denne oksen bare snill, og uten for mange unoter. Hogne er altetende. Mat er mat.
avlsoksen

Dame

Biara har endret kroppsfasongen mye, og er nå blitt til en flott dame av arten.
biara

Store leker

Dude og Biara fant et tre på rot i vannet. Dette var en ypperlig leke som de fikk målt krefter med.
treleke

treleke2
Filli står trygt på land og har "opplæring".

Hårklipp

Toivo trengte virkelig en hårklipp. Før- og etterbilde.
toivoklipp1

toivoklipp2

Loftet - Gammelskolen Gladstad

loftetloftetb

loftetc

loftet1

loftet3

loftet4

loftet5

loftet6

loftet7

loftet2

loftet8

loftet9

Oppstoppernese

Filli Fjonka viser fram sin lille pikante nese.
fillinese

Fluesmekke

Filli Fjonka tror at fluesmekken er en leke. Hvorfor skulle vi ellers gå rundt og slå med den?
fillileker

Kennel Steinalderøya

Da har Hege og jeg endelig fått godkjent kennelnavnet våres. Som dokker sjer e d ikke bære bære å line opp hundan tel å sett pent og bli tatt bilda av.  Hege har collien Akira og e har cattledog Biara og aussiene Filli og Dude.

heges 103

heges 097

Her har vi vært på tur og alle hundene badet, men som vanlig er Dude helt vill når det gjelder vann. Kan holde på i timesvis viss han får lov.
heges 055
Akira

heges 056
Filli

heges 066
Biara

heges 069
Dude

heges 092
Hege og Dude

heges 086
Biara

heges 072
Filli og Akira i action. E ikke enkelt å få bilda av disse to når dæm e still.
hits