desember 2006

Biara

Biara liker også å leke med pinner, og hun har en god læremster i storebroren Dude.
Biara e bære en kjæmpeflott cattledog veldi arti og aktiv jenta som e meget oppfinnsom.
Biara
Biara viser kroppen
Biara hvorfor har du så store ører

Dude

Biara er ikke langt unna Dude, og han må finne seg i  å ha innpåslitne "småsøsken"sånn e d bære.
Stort sett så ska dæm leik m de samme tingan bestandig og. Dæm e stort sett gode venna bestandig.
Dude deler på pinne
Her legg dæm og må slapp av litt etter kjæft i fra ho mor.
Dude med sitt smilende fjes

Raja

Raja ble husets herskerinne. Hun hadde uvanlig skarpe klør, og disse fikk både folk og andre dyr kjenne hvis hun ikke var i humør.
Kommentar fra Gitte: Raja var opprinnelig Heidis katt. Her er den vakre og aristokratisken katten temmelig nyankommet. Mener Heidi gikk til anskaffelse av henne i Brønnøysund i 1986. Raja byttet raskt matmor. Mamma og jeg var favorittene. Vi kunne til og med få klappe henne og kose litt når hun fant det ut. Man levde dog farlig, for brått kunne hun være lei, og hun var ukritisk når det gjaldt kloring og biting i mange år. Raja var heller ikke spesielt glad i hundene som Heidi brukte å ha liggende på rommet sitt. Den gang var det Buster og etter hvert Sasha som delte rom med henne. Raja brukte å ligge på rommet til Mamma og Pappa. Når vekkerklokka på rommet til Heidi ringte, hadde Raja det travelt med å sette seg utenfor døren hennes. Da gjorde hun seg klar for å gå til seriøst angrep på hundene etter hvert som de kom ut døra. Pappa fikk også unngjelde. Raja likte helst å være alene med Mamma i senga. Det hendte derfor at det ble noe støy når katta gikk til angrep når han skulle legge seg på sin side. Pappa syntes det var litt drøyt at han var uønsket i egen seng. Etter noen år ble han godkjent. Først og fremst som matfar. På slutten var det fast rutine på at katten satt seg ved siden av Pappa (selv om det egentlig var for trangt) når det var frokost. Da vanket det osteprøver. Raja ville ellers bare ha boksmat. Skulle det mot formodning være gått tomt for disse, ble man angrepet i leggen. Det var en sørgelig dag da vi tok farvel med Raja. Vi var flere som gråt. Hun døde like før jul i 2002.
Raja

Knoen

Knoen likte å spise gummi. Badehetter var et nydelig mellommåltid. Ikke populært blant oss som hadde vært skjødeløse og bare slengt "badeposene" uten å rydde. Straffen var hard. I neste badetime måtte vi møte opp med diverse huller og en lekk badehette.  
Kommentar fra Gitte: Knoen spiste også opp reimen på min dyrebare dykkermaske. Hårstrikkene måtte være tildekket. Det var veldig stor katastrofe egentlig når hun hadde ødelagt badehettene våre. På dette tidspunktet var både Heidi og jeg aktive svømmere... Knoen var også Mammaen til Cirkeline, Oddvar m.fl. De ble født i ei pappeske i gangen. Hun var en snill og kosete katt.
Knoen

Sirkeline og Oddvar
Cirkeline var oppkalt etter barne-tv, og Oddvar oppkalt etter Oddvar Norli på grunn av store poser under øynene. 
hits